0472 452 111 info@actisan.be

Over ons

Een eerlijke installatie en een uitmuntende service voor een eerlijke prijs is de enige weg met een wederzijds vertrouwen om te bereiken wat mogelijk is.

Kristof begon zijn loopbaan in 1996. Hij leerde de stiel bij kleine patroons waar het belang van de klant centraal stond. Deze trend zit in zijn wortels en heeft hij steeds verder gezet.

In 2002 werd hij zelfstandig in bijberoep. Zijn voornaamste activiteiten waren sanitaire installaties voor De Cort & Dervichian, een groeiend architectenbureau waar perfectionisme en service voorop stonden.

Tevreden klanten zorgen voor de beste reclame en het werk bleef zich maar opstapelen. Zo was hij genoodzaakt om een jaar later zelfstandig te worden in hoofdberoep met de eenmanszaak H.I.K. (Herstellingen en Installaties Kristof).

Door de blijvende groei en de expansie in de financiële risico’s werd het belangrijk om in 2006 Actisan bvba (Activiteiten Sanitair) op te richten.

De auto werd te klein om alle gereedschappen en materialen te vervoeren en er werd een lichte vrachtwagen aangekocht om de klanten beter en vlugger te helpen. Er werd geen reclame op aangebracht want het werk bleef maar binnenkomen. Het magazijn achter de woonplaats werd te klein om voldoende te stockeren en er moest uitgezien worden naar een groter magazijn.

Thans situeert Actisan zich in de Botermelkdijk 264 te Schoten waar een ruim magazijn voorhanden is.

Door de steeds ruimere waaier aan activiteiten moest steeds meer gereedschap en materiaal meegevoerd worden naar klanten, waardoor het noodzakelijk werd van een grotere lichte vrachtauto aan te schaffen.

De meeste klanten situeren zich in het Antwerpse en het Brusselse.